2 rezultatų ieškant "kakiko"
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas: