16 rezultatų ieškant "isdarineti"
Upėtakiai su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2–3 nedidelų upėtakių citrinos sulčių ryšelio petražolių ir krapų skiltelės česnako šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių 200 g šoninės 2 šaukšt�..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..
Recepto vertinimas:
Ankštipipirių apkepas su sūriu
Ankštipipirių apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 6 ankštipipiriai, 4 – 6 kiaušiniai, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai sviesto, petražolių lapų, druskos. Gaminimas: Ankštipipirius kepti 10 minučių okaitėje, tada juos išdarinėti ir sudėti į riebalais i�..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Paukštienos šaltiena su obuoliais
Paukštienos šaltiena su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 antis, 3-4 obuoliai, 2.2 morkos, 3.1 šaukštelis kmynų, 4.2-3 lauro lapeliai, 5.1 svogūnas, pipirų, 6.1 šaukštas želatinos, druskos, 7.2 l vandens, petražolių. Gaminimas: Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, ..
Recepto vertinimas:
Silkė su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.1 stiklinė marinuotų smulkintų grybų, 3.0,5 stiklinės grietinės, 4.2 šaukštai vyno, 5.1 virtas kiaušinis, 6.1 pomidoras, druskos, pipirų. Gaminimas: Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis ..
Recepto vertinimas:
Silkė su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.300 g marinuotų grybų, 3.0,5 stiklinės smulkintų svogūnų, 4.2 pomidorai, 5.3 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų, 6.0,5 stiklinės grietinės, 7.3 šaukštai citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Silkę išdarin..
Recepto vertinimas:
Žuvis su česnakais ir imbieru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 gyvos žuvys, druskos, po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero, 2.3 šaukštus sojų padažo 3.3 šaukštai aliejaus, 4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto, 5.0.5 citrinos sultys. Gaminimas: Žuvis nuvalyti, i..
Recepto vertinimas:
Grietinėje virtas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1viščiukas,2.1 l grietinėlės, 3.2-3 morkos,4.1 stiklinė pupelių, 5.1svogūnas,kvepiančiųjų pipirų, 6.druskos, mėtų, 7.2 šaukštai želatinos, 8.1šaukštas sviesto. Gaminimas: Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti k..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
Keptas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskonių (pipirų, mairūnų), 80 g sviesto ar kitokių riebalų, miltų ar džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, druskos.Gaminimas Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame ki..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Viščiukas baltame padažeIngridientai:Viščiukas (1,3-1,5 kg), 60 g sviesto, 60 g susmulkintų svogūnų, 50 g miltų, 2 kiaušiniai, citrina, 100 g balto vyno.Gaminimas Viščiuką išdarinėti ir 2 val. pamirkyti. Iš 1,5l. vandens, svogūnų, baltojo vyno ir prieskonių mišinio, kurį ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas korsikietiškaiIngridientai:Viščiukas (iki 1 kg), 125 g lašinių, 125 g grybų, 200 g alyvuogių, 4 pomidorai, 4-5 bulvės, 0,5 stiklinės konjako, vandens.Gaminimas Viščiuką išdarinėti, nuplauti ir supjaustyti. Puode pakepinti gabaliukais supjaustytus lašinius, pridėti..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)
Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)Ingridientai:3 išdarinėti upėtakiai (maždaug po 300-350 g); 2 svogūnai; 1 česnako skiltelė; 2 aitriosios paprikos (chiles guajillos); ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 2 žaliosios citrinos; 3 valg. š. aliejaus; Druska.Gaminimas Upėtakius nu..
Recepto vertinimas: