7 rezultatų ieškant "cepelinu"
Kūčių blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynu..
Recepto vertinimas:
Kūčių blynaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su lašinukais
Bulviniai kukuliai su lašinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis mišinio cepelinams, 100 g lašinių su raumenukais, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, žiupsnelis tarkuoto muskato riešuto, po šaukštą pjaustytų petražolių ir krapų. Gaminimas: Paruoškite tešlą pagal cepelinų miš..
Recepto vertinimas:
Cepelinai su obuoliaisIngridientai:1,5 kg bulvių 500 g obuolių 2 šaukštai cukraus žiupsnelis miltų cinamono druskosGaminimasObuolius nulupti, stambiai sutarkuoti, apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Dalį bulvių išvirti, kitas sutarkuoti ir padaryti įprastą cepelinų te&scar..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
DurniukaiIngridientai:1 pakelis liesos varškes,5 šaukštai manų kruopų, 5 šaukštai krakmolo,1 kg bulvių,druskos.Padažui:200 g kiaulienos šoninės, 200 g grietinės, 1 svogūno galvute,prieskonių.GaminimasNuskustas bulves sutarkuojame ..
Recepto vertinimas:
Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..
Recepto vertinimas: