20 rezultatų ieškant "aviena su makaronai"

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Bulvienė su aviena ir pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, 700 g bulvių, 4 – 5 pomidorai, 1 svogūnas, 120 g avienos lajaus (netirpyto), malti raudonieji pipirai, druska, žalumynai. Gaminimas: Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 Â�..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su daržovėmis

Virta aviena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos, griežtis, 4 morkos, kopūstas, 7 bulvės, svogūnas. Gaminimas: Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, su..

Recepto vertinimas: 0

Aviena grietinės padaže

Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..

Recepto vertinimas: 0

Stambiais gabalais troškinta aviena

Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta aviena su bulvėmis

Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su medumi

Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..

Recepto vertinimas: 0

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena

Kepta avienaIngridientai:800g. avienos (nugarinės ar šlaunies), 20 g riebalų, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su mal..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota aluje

Aviena, marinuota alujeIngridientai:500 g avienos filė, 200 ml alaus, 2 svogūnai, 2 raudonos saldžiosios paprikos, 8 ananaso žiedai, 8 vynuoginiai pomidoriukai, 60 ml degtinės, 4 tortiljų paplotėliai.Gaminimas Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. ..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiška aviena

Marokietiška avienaIngridientai:5 kg avies koja be kaulo, 5 grūstos česnako skiltelės, 3 šaukštai maltų kalendrų, 3 šaukštai kmynų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai skysto medaus, 2 šaukštai mėtų padažo, salotų, 5 šaukštai sezamų pastos, 4 šaukštai natūralaus jo..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai su apelsinais

Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos filė, 100 ml alyvų aliejaus, 2 raudonosios paprikos, 8 raudonieji svogūnai, 3 skiltelės česnako, po šaukštelį kmynų, kalendrų, cinamono, maltų uoginių paprikų, 8 baltieji svogūnai, 8 vynuoginiai pomidoriukai.Gaminimas Avieną supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kebabai folijoje

Kebabai folijojeIngridientai:Kilogramas avienos, 4 šaukštai riebalų, 8 svogūnų laiškai, šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, petražolių, čiobrelių, mėtų, druskos.Gaminimas Nuo kaulo nupjauname riebią avieną, supjaustome nedideliais gabalėliais ir paspirginame. Likusią avieną su..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Aviena provonsališkaiIngridientai:1,2 kg avienos, šaukštas sviesto, 125 g lašinių, 2 stiklinės mėsos sultinio, 1 svogūnas, 2 morkos, petražolių, juodųjų pipirų, gvazdikėliai, 1-2 lauro lapeliai, 2 šaukšteliai pomidorų padažo. Įdarui: 100 g kiaulienos, 2 šaukštai smu..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis

Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmisIngridientai:500 g avienos (nuo menčių); 100 g rūkytos mėsos; 1 svogūnas; 1 l mėsos sultinio; Džiovintų raudonėlių; Pipirų; 500 g šparaginių pupelių; 500 g nebirių bulvių.Gaminimas Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kub..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiškai troškinta aviena

Marokietiškai troškinta avienaIngridientai:1 kg riebios avienos, 200 g morkų, 150 g ropių, 150 g svogūnų, 150 g moliūgų, 150 g pomidorų, 60 g aliejaus, 200 g išmirkytų razinų, 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (saldžių ir aštrių mišinio), druskos.Gaminimas Avieną supjau..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAIS

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAISIngridientai:600 g sriuboje virtos avienosprieskonių (pipirų, mairūnų)prieskoninių daržovių (morka, petražolė, svogūnas)3 skiltelės česnakošaukštas riebalųšaukštas miltų2-..

Recepto vertinimas: 0

Naminė aviena

Naminė avienaIngridientai:200 g avienos,30 g sviesto,50 g mėsos sultinio,150 g bulvių,60 g žirnelių,truputis druskos, pipirų, laurų lapelių.GaminimasAvieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame tr..

Recepto vertinimas: 0

Chašlama

Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: aviena su makaronai