12 rezultatų ieškant "agurkeliu"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 susmulkintas svogūnas, 2 susmulkinti žalieji pipirai, 4 riekelėmis supjaustyti didesni agurkėliai, 25 g sviesto, 4 valgomieji šaukštai vandens, 0,25 arbatinio šaukštelio čili padažo, druskos ir pipirų. Ga..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS
KONSERVUOTI PATISONAI SU AGURKAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Ga..
Recepto vertinimas:
Totoriškas padažas Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 citrinų žievelių ir sulčių4 majonezo šaukštų (su kaupu)Šlakelio baltojo vyno actoSmulkiai susmulkintų kapariųSmulkiai supjaustytų marinuotų agurkėlių Gaminimas: Įdėti majonezo į 750 ml dubenį, sutark..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
SuktinukaiIngridientai:1 kg veršienos kumpio, saujos džiovintų slyvų, 200 g rukytų sluoksniuotų lašinių, 1 citrinos, prieskonių: pipirų, čiobrelių ir druskos pagal skonį. Gaminimas Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai i..
Recepto vertinimas:
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)
Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)Ingridientai:1 l. stiklainiui: 450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, skiltelė česnako, krieno lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, keli kvapieji pipirai. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g. druskos, 50 g. cukraus, šaukštas ac..
Recepto vertinimas:
Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)
Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)Ingridientai:450 g nedidelių agurkėlių, 150 g patisono, 1 skiltelė česnako, krienų lapas, krapų, petražolės šakelė, 2 gvazdikėliai, juodųjų pipirų. Marinatui: 1 l. vandens, 40 g druskos, 50 g cukraus, 1 šaukštas 9 proc. acto. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotosIngridientai:1 vištienos krūtinėlė,pekino kopūstas,pusė stiklainiuko marinuotų agurkėlių,4 pomidorai,poras,paprika,majonezas.GaminimasVištienos krūtinėlę iškepti arba išvirti, supjaustyti mažais gabalėlais. Susmulkinti marinuotus agurkėlius, pomidorus, porą, peki..
Recepto vertinimas: