ŽUVIES VYNIOTINIS II

Ingridientai:
100 g sužiedėjusios kvietinės duonos
100 g grietinėlės arba pomidorų padažo
500 g žuvies filė
1 kiaušinis
125 ml pieno
125 g sviesto
druskos

Gaminimas
Žuvį sumalti mėsmale, sudėti piene išmirkytą duoną, pasūdyti ir dar kartą permalti. Supilti pieną, lydytą sviestą, kiaušinį ir gerai išmaišyti. Masę sudėti į celofaną ir suteikti jai vyniotinio formą. Perrišti virve ir išvirti garuose. Tiekti supjausčius ir apliejus padažu. Garnyrui tinka virtos bulvės arba bulvių tyrė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!