Žuvies užkepėlė
Ingridientai:300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša)
250g ryžių
1 didelis poras
1 didelė morka
200 ml grietinėlės
200 g fermentinio sūrio
trupinių
pipirų
druskos
žuvies prieskonių
Krapų
Gaminimas:
Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryžiai, užpilti grietinele, pabarstyti druska , pipirais. Kepti apie 30 min. įkaitintoje orkaitėje iki 200C, į pabaigą pabrstyti tarkuotu sūriu , krapais , kepti kol išsilydys sūris.
Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!