VIŠTIENOS UŽKANDIS SU OBUOLIŲ SULTIMIS

Ingridientai:
50 g vištienos filė,
50 g obuolių sulčių,
30 g valyto obuolio,
pusė arbatinio šaukštelio
želatinos,
morkos papuošimui.
Gaminimas
Vištienos filė marinuojame obuolių sultyse 6 vai. Išėmę vištieną, sultis užverdame ir vėl sudedame vištieną. Verdame graibydami putas 10 minučių. Vištieną išimame, sultis perkošiame ir sudedame ištirpintą želatiną. Vištieną supjaustome šiaudeliais, puošiame virtos morkos griežinėliais ir obuoliais, užpilame obuolių drebučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!