VIŠČIUKAS SU APELSINAIS
Ingridientai:6 viščiukų šlaunelės
2 citrinos
2 apelsinai
šviežio imbiero
1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis druskos
Gaminimas
Išspauskite į medų citrinų ir apelsinų sultis. Įdėkite susmulkintą imbierą ir likusius prieskonius. Šiuo mišinių apipilkite viščiukų šlauneles ir valandai palikite mėsą vėsioje vietoje. Praėjus valandai šlauneles kepame apie pusvalandį 250C temperatūroje. Šlaunelės patiekiamos su ryžiais ir apelsinu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!