Virtų bulvių blyneliai
Ingridientai:7-8 bulvės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas krakmolo,
3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkintų grybų ar kapotų prieskoninių žalumynų.
Valgoma su tirpytu sviestu ir grietine pietums ar pavakariams.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!