Velykinis pyragas

Ingridientai:
Tešlai:
42 g mielių,
150 g cukraus,
1 kiaušinis,
75 g sviesto,
200 g pieno,
apie 500 g miltų,
1 stiklinė razinų,
1 stiklinė maltų lazdynų riešutų.
Aptepimui 1 kiaušinis.

Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. Ją padaliname į dvi dalis. Į vieną įmaišome razinas, o į kitą - sumaltus riešutus. Iš šių dalių suformuojame volelius ir sukame juos virvute. Virvutę įklojame į miltais pabarstytą kepimo formą. Pyragą kildiname šiltoje vietoje. Kai iškyla, kepame 220° C temperatūros orkaitėje apie 1 vai. Baigiant kepti patepame kiaušinio plakiniu.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!