Vaniliniai bučinukai

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
2 kiaušiniai,
100 g cukraus,
3 pakeliai vanilinio cukraus,
2 šaukštai midaus gėrimo
300 g miltų.

Glajui:
1 baltymas,
1-1,5 stiklinės cukraus pudros,
2 šaukštai burokėlių sulčių arba
valgomųjų dažų.

Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą. Jos
pripildome konditerinį švirkštą ir ant kepimo
popieriumi išklotos skardos formuojame apvalius sausainėlius.

Kepame 180° C temperatūros orkaitėje.

Glajui baltymą suplakame su cukraus pudra ir
burokėlių sultimis. Atvėsusius sausainėlius
pertepame, "suklijuojame" po du ir papuošiame paruoštu glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!