VAISIŲ DESERTAS II

Ingridientai:
išeina apie 20 vienetų)

200 g džiovintų abrikosų
200 g džiovintų slyvų be kauliukų
romo esencijos
50 g marcipanų masės
25 g cukraus pudros
1 kiaušinio baltymas
100 g cukraus

Gaminimas
Abrikosus ir slyvas apšlakstyti romo esencija ir palikti nakčiai. Marcipanų masę bei cukraus pudrą išminkyti, įlašinus romo esencijos ir suformuoti mažus ovalo formos "rutuliukus". Juos kiek aptepti kiaušinio baltymu, įdėti tarp dviejų abrikosų, sukišti į slyvas ir pavolioti cukruje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!