Vaisinis pyragas

Ingridientai:
200 g margarino,
2 tryniai,
100 g cukraus,
300 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių
vanilinio cukraus,
Romo.
Įdarui:
100 g razinų,
100 g džiovintų slyvų,
100 g džiovintų persikų,
100 g riešutų,
4 šaukštai medaus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukštai miltinio cukraus.




Gaminimas
Margariną išsukti su cukrumi, sudėti išsuktus trynius, vanilinį cukrų. Persijoti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais. Išminkyti, ir 1-2 vai šaldyti. Iškočioti ir įkloti į riebalais pateptą skardą.
Vaisius nuplauti, išmirkyti vandenyje, rome ar konjake, supjaustyti. Į supjaustytus vaisius suberti pakepintus riešutus, supilti medų, sultis. Vaisių masę dėti ant tešlos, ir kepti 230-250° C orkaitėje 30 min. Išškeptąą pyragąą pabarstyti miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!