Tuniniai skanumėliai
Ingridientai:Konservuotas nesmulkintas tunas savo sultyse.
Pomidorai
Fermentinis sūris
Šaldytos bemielės tešlos lapeliai
Gaminimas
Šaldytos tešlos lapelius paliekam 15 min. kad atšiltų. Supjaustome pomidorą griežinėliais. Sūrį supjaustome lapeliais (kaip sumuštiniams).
Atšilus tešlos lapeliams juos iškočiojam įrankiu kurio bijo visi vyrai- kočėlu.
Tada ant vienos pusės paskleidžiam mūsų pačių pasmulkintus tunų gabaliukus, ant viršaus kelis griežinėlius pomidorų ir sūrio lapelius.
DĖMESIO nedėkite prieskoniu, nes nuo sūrio ir tuno druskos jums užteks, nebent labai sūriai mėgstate.
Tada kaip čiburėkus užlenkeme ir užspaudžiame. Padedame ant švelniai aliejuku pateptos skardos ir metam (atsargiai) įį įįkaitusiąą orkaitęę kokiai 20 min.
Išimam ir dedaįm į lėkšštutes, ir skaniai valgom.
MMM mmm MMMM... (Kristina)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
karolina 2009-03-19 20:44:15
visai skanu