Trupinių sausainiai
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 stiklinė pieno,
2.4 kiaušiniai,
3.200 g sviesto,
4.4 šaukštai cukraus,
5.1 pakelis vanilinio cukraus,
6.3,5 stiklinės miltų,
7.2 dėžutės kondensuoto pieno su cukrumi.
Gaminimas:
Sviestą gerai išsukti, kol pabals. Sukant įmušti po 1 kiaušinį ir dėti po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pieną. Gerai išmaišyti, sudėti miltus ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Ją suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padėti šaltai. Po to paruošti skardą. Tešlą sutarkuoti stambia tarka ir kepti maišant, kol apgels. Kondensuotą pieną pavirinti apie 2 valandas, karštą supilti ant iškeptų trupinių ir išmaišyti. Po tu šaukšteliu išdėlioti ant lentelės, kad sustingtų. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!