TROŠKINTA ŽUVIS II

Ingridientai:
1 didelė balta žuvis (starkis, salatis, menkė ir pan.),
200 g šviežių arba sūdytų grybų,
2 svogūno galvutės,
100 g fermentinio sūrio,
prieskonių pagal skonį.

Gaminimas
Išskrostą ir nuskustą žuvį įtriname prieskoniais ir pusvalandį palaikome šaldytuve. Tada išimame jos kaulus. Keptuvėje pakepiname svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudedame į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškiname orkaitėje apie 20 min. Arba - žuvį suvyniojame į foliją su kaimišku sviestu ir troškiname orkaitėje apie 30 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!