Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu

Ingridientai:
20 pyragėlių:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 trynys;
2 baltymai;
125 g cukraus pudros;
125 g kokoso drožlių;
2 indeliai (viso apie 315 ml) konservuotų mandarinų;
250 g mascarpone sūrio;
50 g cukraus;
½ citrinos sulčių;
4 arb. š. želatinos;
200 ml grietinėlės.
Gaminimas
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 trikampių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą. Įmaišyti kokoso drožles. Masę sutepti ant trikampių, juos dėti į orkaitę ir kepti 15 min. Ataušinti. Trikampius įpjauti skersai (į 2 sluoksnius).

Vieną indelį mandarinų atidaryti ir sutrinti vaisius. Sumaišyti su mascarpone sūriu. Suberti cukrų ir supilti citrinos sultis. Masę sumaišyti su ištirpinta želatina. Kai kremas ims stingti, įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Kremą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti ant apatinės trikampių pusės. Likusius mandarinus nuvarvinti, išdėlioti ant kremo ir uždengti viršutinio trikampio dalimi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!