Tortas "Bumerangas"


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.150g miltų
2.2 nepilni šaukšteliai džiovintų mielių
3.125 g sviesto arba margarino
4.2 nepilni šaukštai smulkiai sukapotų kokosų riešutų
5.2 nepilni šaukštai kakavos
6.200 g cukraus
7.2 kiaušiniai
žiupsnis druskos
8.3 šaukštai pieno
9.1/2 pakelio vanilinio cukraus.
ĮDARUI:
pilna stiklinė miltinio cukraus
nepilnas šaukštas kakavos
10.4 šaukštai tirpyto sviesto
kupinas šaukštelis maltos kavos
šaukštas smulkiai kapotų kokosų riešutų
šaukštelis vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produktai sumaišomi ir išplakami, kol pasidaro kremas. Juo pertepti atvėsusį tortą. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!