ŠVENTINĖ VARŠKĖ

Ingridientai:
7 saldūs sūreliai po 100 g
7 kietai virtų kiaušinių tryniai
100 g sviesto
įvairių džiovintų vaisių, razinų, riešutų
cukatų (cukraus sirupe virtų apelsinų žievučių)

Gaminimas
Ištrinti sūrelius ir sviestą. Paskui patrinti viską kartu. Kietus trynius pertrinti per sietelį ir vėl patrinti. Sudėti razinas, supjaustytus vaisius, riešutus (jų labai smulkinti, kapoti nereikia) su visu dubeniu įstatyti į karštą vandenį ir pamaišyti, kad varškė sušiltų. Tada sukrėsti ją į šaltu vandeniu sušlapintą formą ir atšaldyti; paskui įstatyti į šaldytuvą. Pateikiant į stalą išversti ant plokščios lekštės, pjaustyti stovinčią ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!