Sūrūs riestainėliai

Ingridientai:
500g. miltų,
200g. sviesto,
3 tryniai,
kiaušinis,
40g. mielių,
šaukštelis sodos,
1/2 stiklinės grietinės,
aguonų arba kmynų,
druskos.
Gaminimas
Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti plaktu kiaušiniu, pabarstyti aguonomis ir kmynais ir kepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!