Su slyvomis troškinti burokėliai

Ingridientai:
4 virti dideli burokėliai,
0,5 stiklinės aliejaus,
2 svogūnai,
50 g sviesto,
200 g džiovintų slyvų,
2 šaukštai cukraus,
druskos,
0,5 stiklinės sulčių.

Gaminimas
Burokėlius nulupame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame į troškinimo puodą.
Svieste pakepiname kubeliais supjaustytą svogūną, sudedame į puodą su burokėliais, įpilame 0,5 stiklinės vandens, aliejų, suberiame cukrų, druską ir troškiname ant nedidelės ugnies. Baigiant troškinti suberiame džiovintas slyvas ir supilame citrinos sultis.
Taip troškintus burokėlius galima patiekti ir karštus, ir šaltus, su mėsos patiekalais arba su virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!