Stirnienos kepsniukai

Ingridientai:
Stirnienos išpjova arba kumpelis,
13 šaukstelio sutarkuotos imbiero šaknies,
žverienos prieskoniai,
1 svogūnas,
3 šaukštai pomidorų padažo,
truputis balto vyno (mėsai suvilginti)
Gaminimas
Stirnienos išpjova arba kumpelis supjaustomas 1 cm pločio gabaliukais (kaip karbonadas), beriame prieskonius, dedame imbierą, svogūną, supjaustom riekelėmis, supilame vyną, viską gerai išmaišome ir sudedame į vakuuminį indą ir išsiurbiame orą. Taip paruoštą mėsą galima išlaikyti nuo 1 iki 5 paru. Porą valandų iki kepimo ant kepsniukų uždedame pomidorų padažą ir vel gerai išmaišom. Prieš kepant, kepsniukus pavoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje 10-15 min. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!