ŠPINATŲ-BRAŠKIŲ SALOTOS

Ingridientai:
(8 porcijos)

2 kuokštai špinatų lapų (geriau kuo mažesnių jaunų lapukų, kad nereiketų ju smulkinti)
4 puodeliai skiltelėmis pjaustytų braškių
0,5 puodelio daržovių aliejaus
1/4 puodelio balto vyno acto
0,5 puodelio cukraus
1/4 arbatinio šaukštelio
Gaminimas
Į didelį indą sumesti špinatus ir braškes. Mažesniame inde sumaišyti aliejų, actą, cukrų, papriką, sezamo seklas ir aguonas. Padažą supilti ant špinatų su braškemis ir gerai sumaišyti.
(Gita Grahame)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!