ŠOKOLADINIS PYRAGAS SU BEZE

Ingridientai:
Biskvitui:
4 kiaušiniai, 120 g cukraus,
80 g miltų, 25 g krakmolo.

Kremui:
4 kiaušinių tryniai,
250 g pieno, 75 g cukraus.
150 g šokolado, 100 g miltų.

Beze:
4 kiaušinių baltymai,
170 g cukraus,
10 g vanilinio cukraus.
Gaminimas
Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi ir užpilame karštu pienu. Pakaitiname nuimame nuo ugnies sudedame šokoladą. Atvėsiname iki 24°C, sudedame sviestą ir išplakame. Beze: Kiaušinių baltymus išplakame su cukrumi vėliau suberiame vanilinj cukrų. Paruoštą pyragą konditeriniu švirkštu padengiame beze ir kepame 220° C orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!