ŠOKOLADINIS LIKERIS
Ingridientai:850 g cukraus,
800 ml vandens,
1300 ml spirito,
100 g kakavos miltelių,
100 g tarkuoto šokolado,
2 g vanilino.
Gaminimas
Į stiklainį supilti kakavos miltelius, tarkuotą šokoladą, vaniliną ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viską supilti į stiklainį. Viską gerai suplakti ir palikti 15 parų pastovėti. Kiekvieną dieną būtina pamaišyti.
Po to gėrimą perkošti ir į jį supilti likusį spiritą. Cukrų supilti į vandenį ir pašildyti, tada po truputi supilti kakavos tirpalą.
Likeri palikti pastovėti 4-6 savaites. Ilgai patariama nelaikyti, nes suges skonis.
Patiekti prie desertu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!