Šokoladiniai sausainių bokšteliai

Ingridientai:
3 pakeliai forminių sausainių,
1 stiklinė pieno.

Kremui:
500 g varškes.
200 g sviesto.
1 stiklinė cukraus,
200 g grietinėlės,
250 g lazdynų arba graikinių riešutų,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 citrinos nutarkuota žievelė,
3 šaukštai citrinų sulčių.

Papuošimui:
200 g juodojo šokolado,
3-4 šaukštai pieno,
citrinų sulčių,
cukraus pudros,
spalvotų konditerinių karoliukų.

Gaminimas
Kremui varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su išsuktu sviestu, suplakta grietinėle, cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele bei sultimis ir sukapotais riešutais.
Sausainius pamirkome piene. Bokšteliui imame po 5 sausainius ir pertepame kremu. Nakčiai paliekame šaltai.
Bokštelių ššonus aptepame su pienu išštirpintuš šokoladu, o vširšų š- iš citrinųčų sulčiųų ir cuškraus pudros paruoštu glajui ir pabarstome konditeriniais karoliukais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!