Šokoladiniai ryžių traškučiai su riešutais

Ingridientai:
250 g pusiau saldaus (juodojo) sutrupinto šokolado,
150 g sviesto,
50 g sukapotų migdolų,
50 g sukapotų lazdynų riešutų,
100 g išbrinkusių ryžių.
Gaminimas
Jums prireiks 16-20 miniatiūrinių popierinių fermerių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Įmaišykite išbrinkusius ryžius ir gerai sumaišykite. Sukrėskite mišinį į popierines formeles. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą prieš patiekdami.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!