Skanėstai su anakardzių riešutais

Ingridientai:
Tešlai:
150 g sviesto,
150 g cukraus,
4 kiaušiniai,
250 g maltų anakardzių riešutų,
200-250 g miltų,
1 arbatinis šaukštelis cinamono,
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero,
7 arbatinis šaukštelis kardamono,
1/4 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių.

Papuošimui:
1/2 citrinos sulčių,
cukraus pudros.

Spalvotų konditerinių karoliukų.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos konditeriniu švirkštu formuojame sausainius ir kepame 180° C temperatūroje apie 15 min. Atvėsusius sausainėlius papuošiame iš citrinos sulčių ir cukraus pudros paruoštu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliukais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!