Širšių medus
Ingridientai:
6 kiaušinių tryniai,
6 šaukštai cukraus pudros,
1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno,
100 gramų spirito
Kiaušinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu, ir pilant po truputi spiritą plakti iki vientisos masės.
Tai mėgsta merginos, moterys skanu su kava, arbata, galima užpilti ir ant torto ar želės.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
irena 2009-10-04 21:40:02
labai skanu bet greit asvaigsti
rasa 2009-10-04 16:41:22
liuks,moterys tikrai megsta.buvau primirsus is ko ruosti.aciu
c 2009-09-24 05:41:40
"?ir?i? medus" b uvo sukurtas Lietkoops?jungos laikais Kapsuko (dabar Marijampol?s) Rajkoops?jungos kulinari?, kai Kapsuko pieno kombinate buvo prad?tas gaminti kondensuotas pienas. O pavadintas "?ir?i? medumi" tod?l, kad ? j? d?davo ne cukraus pudr?, o b?tinai tiktai med?