ŠIRDELĖS

Ingridientai:
(10 širdelių)

2 kiaušiniai
250 g smulkaus cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
0,5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
0,5 buteliuko romo esencijos
60 g kakavos
15 g tirpinto sviesto
250 g maltų migdolų
2 šaukšteliai kepimo milte
Gaminimas
Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite iki purumo, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, maltus gvazdikėlius, kakavą, supilkite romo esenciją ir tirpintą sviestą. Viską atsargiai išmaišykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar kartą išmaišykite.
Ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite 5 mm storio lakštą. Formele išspauskite širdeles ir sudėkite į sviestu pateptą skardą. Pašaukite įį orkaitęę, įįkaitintąą iki 175-200 laipsnių, ir kepkite 10 minuččių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!