Silkė su jogurto ir grietinėlės padažu
Ingridientai:1 kg silkės filė,
0,5l. pieno,
0,2l. natūralaus jogurto,
0,1l. grietinėlės,
1 obuolys,
1 saliero stiebelis,
1 svogūnas,
druska,
pipirai,
baltasis sausas vynas.
Gaminimas
Silkę išmirkyti piene ir supjaustyti gabaliukais. Jogurtą sumaišyti su grietinėle. Sudėti juostelėmis pjaustytą salierą, stambiai sutarkuotą obuolį bei griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstyti pagal skonį druska, pipirais ir užpilti vynu (ne daugiau kaip taurele). Šia mase apipilti silkę.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!