Šaltibarščiai II
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 l kefyro,
(200 g pieno),
2-3 virti ar marinuoti burokėliai,
agurkas,
ridikėliai,
1 virtas kiaušinis,
svogūnų laiškai, krapai,
druska.
Burokėlius nulupti ir stambiai sutarkuoti, agurkus, ridikėlius, svogūnus ir krapus supjaustyti. Įpilti kefyro (ir pieno). Pagal skonį iberti druskos, įdėti pusiau perpjautą kiaušinį.
Tinka vartoti su: Prie šaltibarščių labai tinka virtos bulvės ar bulvių košė.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!