Salotos su sojų daigais

Ingridientai:
50 g sojų daigų,
100 g agurko,
100 g virtų mažų morkyčių
(arba susmulkintų morkų), 100 g marinuotų pievagrybių)

Padažui:
20 g raudonos paprikos,
20 g tarkuoto fermentinio sūrio,
100 g grietinėlės,
100 g pomidorų padažo,
truputis „Tabasco" padažo.
Gaminimas
Susmulkiname agurką ir pievagrybius, viską sudedame į salotinę. Ant viršaus uždedame padažo. Padažui raudoną papriką supjaustome kuo smulkiau, sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, grietinėle, pomidorų padažu, „Tabasco" padažu. (priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!