Saldūs morkų laiveliai

Ingridientai:
1 stiklinė morkų tyrės,
125 g sviesto,
125 g cukraus,
4 kiaušiniai,
120 g miltų,
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių,
sviesto kepimo formelėms patepti.

Papuošimui:
1 baltymas,
1 stiklinė cukraus pudros,
bruknių ar spanguolių.
Gaminimas
Į ištirpintą, bet ne karštą sviestą įmaišome cukrų, kiaušinius, morkų tyrę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą pilame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 220° C temperatūros orkaitėje. Iškeptus pyragėlius iš karto išimame iš formų. Papuošimui iš baltymo ir cukraus pudros paruošiame glajų ir juo papuošiame laivelius. Įspaudžiame po uogą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!