Riešutų kremas

Ingridientai:
1l pieno,
5 tryniai,
300-400 g maltų lazdyno riešutų,
1 stiklinė cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
3 šaukštai miltų,
100 g sviesto.

Gaminimas
Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame šią masę į puodelį, pastatome ant mažos ugnies ir nuolat plakame po truputį suberdami miltus bei supildami likusį pieną. Kai kremas užverda, nukaičiame. Įmaišome į kremą sumaltus riešutus ir vanilinį cukrų. Kai kremas pravesta, įmaišome minkštą sviestą. Patiekdami kremą papuošiame lazdynų riešutais. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!