Raudonųjų pupelių salotos

Ingridientai:
3 skardinės (apie 410 g) mažų raudonųjų pupelių,
2 svogūnai, 1 citrina,
2 šaukšteliai Balzamiko acto,
6 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
kvapniųjų pipirų, kajeno pipirų,
baziliko, petražolių arba koriandro,
druskos.
Gaminimas
Pupeles iš skardinių sudėti į sietelį, nuplauti, nuvarvinti vandenį. Nulupti svogūną ir kaip galima smulkiau supjaustyti. Žalumynus taip pat susmulkinti ir viską sudėti į dubenį. Paruošti padažą iš citrinos sulčių, Balzamiko acto, augalinio aliejaus, druskos ir pipirų. Nuplauti baziliko lapelius, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir sudėti į padažą. Šiuo padažu aplieti pupeles ir gerai išmaišyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!