Pyragėliai su rūgštynių įdaru

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
100 g margarino,
2 kiaušiniai,
450-500 g miltų,
truputis druskos.

Įdarui:
2 rieškučios rūgštynių,
2 kietai virti kiaušiniai,
1 baltymas,
1 stiklinė virtų ryžių,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.
1 trynys pyragėliams patepti
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą. Ją
1 vai. laikome šaltai. Įdarui rūgštynes nuplauname ir smulkiai supjaustome. Jas sumaišome su ryžiais, smulkiai supjaustytais kiaušiniais ir išplaktu baltymu. Paskaniname druska ir maltais
baltaisiais pipirais. Iš tešlos iškočiojame 4-5 mm storio tešlos lakštą, išspaudžiame apskritimus. Į jų vidurį dedame po šaukštąą įįdaro ir užspaudžiame kraštus. Pyragėlius patepame tryniu ir kepame 170° C temperatūūroje, kol pyragėliai gražžiai paruduoja.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!