Pyragas ''Žvaigždžių šokis''

Ingridientai:
Tešlai:
100 g sviesto,
1 kiaušinis,
100 g juodojo šokolado,
4 šaukštai pieno,
50 g cukraus,
350 g miltų,
1 šaukštas cinamono.

Įdarui:
400 g varškės,
400 g grietinėlės,
1 citrinos žievelė,
4 šaukštai citrinų sulčių,
200 g kokosų drožlių,
5 šaukštai romo arba konjako,
1 stiklinė persikų džemo,
3 šaukštai želatinos,
0,5 stiklinės cukraus.

Papuošimui:
100 g juodojo šokolado,
2 šaukštai pieno,
raudonų konditerinių karoliukų,
0,5 stiklinės drožlių.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą. Iš jos iškočiojame lakštą, jįį įįklojameį į sviestu pateptąą kepimo formąą ir nupjauname krašštus. Ant teššloįs įklojame keęĮĮpimo įįįpopierių ir pripilaąąąme pupelių. 200° C temčperatūūros žžžorkaitėje šiškepame pyragššššššššššššššššo paplotį. Iš nupjautųų tešlos lakšto kraštųų iškepame sausainius pyragui papuošti. Įdarui varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su Žvisomųis sudedamosiomis dalimis bei nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta ir ištirpinta želėėatina. Įdarą supilame į iškepto papločio formą ir 1 vai. paliekame šaltai. Žvaigždutes ir mėnulius papuošiame su piene ištirpintu šokoladu ir konditeriniais karoliukais. Sausainiais papuošiame pyragą ir pabarstome kokosų drožlėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!