Pusšilkiniai kukuliai

Ingridientai:
5 bulvės,
1 stiklinė krakmolo,
1 kiaušinis,
2 svogūnai,
80 g sviesto,
2- 3 šaukštai grietinės,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Skustos, virtos bulvės gerai sugrūdamos, suberiamas krakmolas, įmušamas kiaušinis, kaip reikiant pasūdoma, gerai suminkoma ir su aliejuotom rankom formuojami kukuliai. Jie įdaromi smulkiai supjaustytais svieste pakepintais svogūnais (svogūnai puikiai kepa ne tik svieste, bet ir aliejuje). Verdama pasūdytame vandenyje 10- 15 minučių. Išgriebiama ir patiekiama su svieste pakepintais pyrago džiūvėsėliais ir grietine: 50 g sviesto (tinka ir daugiau) pakepinama 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, įpilama 2 šaukštai grietinės, sumaišoma ir dar truputį pakaitinama. Išeina apie 2- 3 porcijas. (Ingrida)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!