Pusmarškonė košė

Ingridientai:
4—5 bulvės,
0,5 stiklinės miltų,
0,5 1 pieno,
100 g lašinių,
svogūnas,
šaukštas grietinės,
druskos.
Gaminimas
Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, pasūdomą. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, supilama grietinė, dar pakaitinama ir tuo padažu užpilama košė. Valgoma su kefyru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!