Porų salotos

Ingridientai:
3 porai (400 g),
2 obuoliai, raugintas agurkas,
1 citrinos sultys,
3 šaukštai grietinės arba majonezo, druskos,
cukraus.
Gaminimas
Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti 0,5 cm storio gabalėliais, įdėti į kiaurasamtį, pamerkti 10 min. į verdantį vandenį. Ištraukti, atvėsinti. Obuolius ir agurką stambiai sutarkuoti, pašlakstyti citrinos sultimis, įberti druskos, cukraus, išmaišyti su majonezu arba grietine. Salotas puošti kietai virtu kiaušiniu ir petražolėmis. Patiekti su juoda arba balta duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!