Porų salotos
Ingridientai:3 porai (400 g),
2 obuoliai, raugintas agurkas,
1 citrinos sultys,
3 šaukštai grietinės arba majonezo, druskos,
cukraus.
Gaminimas
Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti 0,5 cm storio gabalėliais, įdėti į kiaurasamtį, pamerkti 10 min. į verdantį vandenį. Ištraukti, atvėsinti. Obuolius ir agurką stambiai sutarkuoti, pašlakstyti citrinos sultimis, įberti druskos, cukraus, išmaišyti su majonezu arba grietine. Salotas puošti kietai virtu kiaušiniu ir petražolėmis. Patiekti su juoda arba balta duona.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!