Plikytiniai prie alaus

Ingridientai:
Tešlai:
50 g sviesto,
150 g miltų,
25 g krakmolo,
4-5 kiaušiniai,
1 stiklinė vandens.
Įdarui:
400 g varškės,
200 g grietinės,
druskos,
Žalių krapų, petražolių, salierų šakelių

Gaminimas
Sviestą ir vandenį supilame į puodą ir užverdame. Įmaišome miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišome, kol tešla atšoka nuo puodo šonų. Tuomet nukeliame puodą nuo ugnies ir greitai po vieną įmaišome kiaušinius. Konditeriniu švirkštu ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame pyragėlius ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje.
• Įdarui varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su grietine, druska bei susmulkintais prieskoniais.
•Atvėsusius pyragėlius įpjauname ir pripildome įdaro.
(.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!