Pikantiški ryžiai su apelsinais
Ingridientai:3 stiklinės ryžių,
40 g sviesto,
vidutinis smulkintas svogūnas,
mažas virtas smulkintas salieras,
2 stiklinės apelsinų sulčių,
cukraus,
druskos.
Gaminimas
Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakepinti svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Tada sudėti ryžius, įpilti sultis, pasūdyti. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Paruoštą patiekalą galima apibarstyti tarkuota citrinos žievele. Taip pat galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!