Pikantiškas guliašas su raugintais kopūstais
Ingridientai:4 asmenims reikia:
750g jautienos nugarinės,
3 šaukštų aliejaus,
6 svogūnų,
2 česnako skiltelių,
druskos,maltų pipirų,
saldžiosios paprikos miltelių,
šaukštelio kmynų,
2 šaukštelių pomidorų tyrės,
2 raudonųjų paprikų,
850g raugintų kopūstų,
žiupsnelio cukraus.
Gaminimas
Svogūnus supjaustykite šiaudeliais, česnaką išspauskite. Mėsą supjaustykite gabaliukais, pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti, sudėkite svogūnus ir česnakus. Visą keptuvėje turinį perpilkite į troškintuvą, sudėkite pomidorų tyrę, įpilkite 250ml vandens, pasūdykite, suberkite prieskonius ir troškinkite ant silpnos ugnies apie valandąą. Paprikos ankštis perpjaukite perpus, pašalinkite sėkleles, nuplaukite ir supjaustĮįįįykite juostelą279;mis. Raugintus kopūūstus nuvarvinkite per sietelį, susmulkinkite ir ždaruge su ššpaprika sudėėkite į troškintuvą su mėėsa. Įberkite žiupsnelį cukraus. Troškinkite dar 15 min. (Diana)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!