ORKAITĖJE KEPTA ŽUVIS SU DŽIŪVĖSIAIS
Ingridientai:800 g žuvies
100 g kvietinių džiūvėsėlių
100 g grietinės
150 g svogūno laiškų
80 g sviesto
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimas
Išvalytą žuvį supjaustyti gabalėliais. Keptuvą ištepti aliejumi, apiberti džiūvėsėliais ir dugną išdėti žuvimi. Pabarstyti ją džiūvėsėliais, svogūnais, prieskoniais. Ant viršaus uždėti dar vieną sluoksnį žuvies, gabalėlius sviesto, apiberti džiūvėsėliais, užpilti grietine ir iškepti orkaitėje. Tiekiama karšta su virtais kalafiorais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!