Morkainis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

1.0,5 l virtų sumaltų morkų,
2.200 g sviesto,
3.4 kiaušiniai,
4.6 šaukštai cukraus, 5.5 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
6.1 šaukštas tarkuotų citrinos ar apelsino žievelių,
7.6 šaukštai miltų.

Gaminimas:

Trinant sviestą su cukrumi, dėti po 1 trynį, kol sudėsite visus. Tada sudėti sumaltas morkas, džiūvėsėlius, apelsinų ar citrinų žieveles, miltus ir, baigiant maišyti, iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišyti ir pilti į paruoštą formą. Kepti 30 minučių. Paskui supjaustyti kvadratais, trikampiais ar rombais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!