Maltiniai su riešutų įdaru

Ingridientai:
700 g kiaulienos faršo,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
1 kiaušinis,
1 trynys,
2 šaukštai krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
druskos,
aliejaus.

Įdarui:
300 g lazdynų riešutų,
1 baltymas.
Gaminimas
Kiaulienos faršą sumaišome su batonu, su tryniu išplaktu kiaušiniu, krakmolu, prieskoniais ir druska. Įdarui sukapojame riešutus ir sumaišome su išplaktu baltymu. Iš faršo formuojame maltinius į jų vidų įdėdami po šaukštą įdaro. Maltinius sudedame į aliejumi pateptą skardą, įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje. Kepdami maltinius palaistome susidariusiu skysčiu. Maltinius patiekiame su bulvių koše ir troškintomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!