Linų sėmenų krekeriai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
¼ puodelio skrudintų linų sėmenų;
¼ puodelio maltų linų sėmenų;
1 ½ puodelio miltų;
½ arb. šaukštelio kepimo miltelių;
½ arb. šaukštelio druskos;
4 arb. šaukšteliai minkšto sviesto arba margarino;
½ puodelio lieso pieno.
Gaminimas:
Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis ir kiekvieną jų iškočiokite į 2 mm storio lakštus. Juos supjaustykite į 6x6 cm kvadratėlius. Šiuos kvadratėlius sudėkite į skardą, pabarstytą miltais. Kepkite 160C temperatūroje apie 20 minučių, kol krekeriai apskrus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!