LAŠIŠINIS UPĖTAKIS, KEPTAS GARUOSE
Ingridientai:1 išdorotas lašišinis upėtakis,
žuvies prieskoniai marinavimui.
Garnyrui: 3 virti moliuskai,
5 virti vėžiai.
Užpiltinėms:
100 g išdorotų midijų,
100 g išdorotų mažųjų krevečių,
300 g žuvies sultinio,
12 g želatinos.
100 g morkų papuošimui
Papuošimui: 3 citrinos,
krapų, bazilikų.
Padažui: 160 g majonezo,
100 g pomidorų padažo.
500 g apvirtų brokolių.
Gaminimas
Lašišinį upėtakį marinuojame per naktį. Vėliau kepame garuose, orkaitėje, 100 laipsnių temperatū-roje 40 min. Kai atvėsta, nuimame odą, pašlakstome želatina. Iš žuvies sultinio, želatinos, midijų, krevečių paruošiame užpiltines, supilame įį formeles. Garuose išverdame moliuskus ir vėžžius. Puoššiame daržžovėmis, tiekiame su padžažu. (Kviečiu prie st)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!